Політика конфіденційності
Загальні положення.

Управління даними (далі - «Сайт») здійснюється ТОВ «КИЇВСЬКА МІЖНАРОДНА ШКОЛА РЕЛЯЦІЙНОГО ПСІХОАНАЛІЗУ ТА ПСІХОТЕРАПІЇ", код ЄДРПОУ (44061041) юридичною особою, зареєстрованою і Чинним відповідно до вимог законодавства України (далі - «Компанія»).

Компанія з великою повагою ставиться до конфіденційної (персональної) інформації всіх без винятку осіб, які відвідали Сайт, а також тих, хто користується предоставляемими сайтом сервісами; в зв'язку з чим, Компанія прагне захищати конфіденційність персональних даних (відомостей або сукупності відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована), тим Самим створивши і забезпечивши максимально комфортні умови використання сервісів Сайту для кожного користувача.

Дана Політика конфіденційності та захисту персональних даних (далі - «Товариство») встановлює порядок здійснення Компанією обробки персональних даних, види збираються персональних даних, мету використання таких персональних даних, взаємодія Компанії з третіми особами, заходи безпеки для захисту персональних даних, умови доступу до персональних даними, а також контактну інформацію для користувача относительно отримання доступу, внесення змін, блокування або видалення своїх персональних даних і зверну ня з любі ми питаннями, які можуть виникнути у Вас до практики захисту персональних даних.

Збір та використання персональних даних:

Власником і розпорядником персональними даними користувачів Сайту є ТОВ «».
При використанні користувачем сервісів Сайту Компанією здійснюється обробка даних користувача, а саме:

  • даних, що надаються користувачем як при заповненні реєстраційних форм, так і в процесі користування сервісами;
  • файлів cookie;
  • ір-адреси;
  • параметрів і налаштувань інтернет-браузерів (User - agent).
Компанія збирає тільки те персональні дані (наприклад, Ваше ім'я і прізвище, логін і пароль доступу, адреса електронної пошти, номер контактного телефону, дата народження, стать і т.д.), які свідомо і добровільно надані Вами як суб'єктом персональних даних в цілях використання сервісів Сайту, що відповідно до вимог законодавства є згодою суб'єкта персональних даних на обробку своїх персональних даних відповідно до сформульованої в цій політиці метою їх обробки.

При відвідування Сайту фіксуються всі входи в систему. Інші відомості по трафіку користувача НЕ обробляються і НЕ зберігаються.

Звертаємо Вашу увагу:

Компанія обмежується збором мінімального обсягу інформації, необхідної виключно для виконання запиту суб'єкта персональних даних. У будь-якому випадку, коли запитується необов'язкова до надання інформація, користувачів буде про це повідомлено в момент збору такої інформації.
Компанія НЕ збирає будь-яку інформацію, относительно обробки якої законодавством встановлено певні вимоги, як то інформацію про расову або етнічне походження, в політичних, релігійних або світоглядних переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, засудження до кримінального покарання у скоєнні злочину або засудження до кримінального покаранню, а також дані, що стосуються здоров'я, статевого життя, біометричний або генетичних даних (відповідно до статті 7 Закону України «Про захист персональних даних»).
Компанія збирає дані про статистику відвідування сайту. Відомості можуть містити інформацію про з'єднання, трафік, браузері користувача, а також в дату, час, тривалість роботи в мережі Інтернет та знаходження на Сайті.
Made on
Tilda